COVID-19 en Ramadan 1442 (2021) -> Klik hier

COVID 19

Het is alweer bijna een jaar geleden dat de activiteiten van onze vereniging zijn stop gezet in verband met de COVID-19 pandemie.

Gezien de huidige COVID-19 status ziet het er helaas naar uit dat ons leven ook de komende maanden nog niet zal zijn zoals wij voor 2020 gewend waren.

De komende maanden verwachten wij dan ook binnen de vereniging géén activiteiten op te kunnen starten naast het vrijdagsgebed en de vijf dagelijkse gebeden (die slechts door een beperkt aantal personen kunnen worden verricht).

Zodra de situatie beter is en er weer activiteiten mogelijk zijn zullen wij de leden van de Vereniging Roekoen Islam daarvan op de hoogte stellen en daarbij betrekken.

Ramadan 1442 / 2021

Naar verwachting zal de maand Ramadan dit jaar beginnen op 13 april 2021 en zal Eid ul Fitr vallen op 13 mei 2021.

Gezien de huidige COVID-19 status houden wij er als verenigingsbestuur rekening mee dat we ook de komende vastenmaand Ramadan onze iftars, tarawih en ‘eid gebeden (net zoals vorig jaar) weer sober en veelal thuis zullen moeten verrichten.

Wij zullen u kort voor de maand Ramadan weer op de hoogte stellen van de actuele status van eventuele mogelijkheden op dat moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *